Ik ben Cassandra van der Wende-Romijn

Ik ben Cassandra van der Wende-Romijn. Geboren op 11 november 1977 te Dirksland. Getrouwd met  Krijn van der Wende. Ons gezin telt  2 zoons, Ewoud en Jeftha.

In 2001 ben ik begonnen met schilderen. Op school tekende ik al graag, en was ik veel met kleuren, vormen en compositie bezig. Daarna heb ik er weinig aandacht aan gegeven tot zo’n 25 jaar geleden. Ik ben begonnen met aquarel en later met acryl op canvas. Inmiddels werk ik ook met pastelkrijt, potlood, pen en houtskool. Zo is een hobby eigenlijk uitgegroeid tot mijn bijna dagelijkse bezigheid. Naast de teken-en schilderlessen voor verschillende leeftijden geef ik ook kinderfeestjes en workshops.

Naast het werk in mijn Atelier heb ik een baan bij kringloopwinkel Goed voor Goed in Sommelsdijk. Hier kan ik mijn creativiteit goed gebruiken als styliste. Leuke hoekjes stylen zodat de winkel er aantrekkelijk en inspirerend uitziet.

Ook haak , zwem, zing en tuinier ik graag voor de ontspanning.

Vanaf januari 2016 ben ik begonnen met teken- en schilderlessen in de ruimte naast de Groen van Prinstererschool aan de Emmalaan 26 in Middelharnis. Inmiddels ben ik verhuisd sinds begin 2023 naar de Burg. Mijslaan 2 te Middelharnis. Een prachtige sfeervolle ruimte!

Kijk op deze website voor de mogelijkheden. Bekijk ook de schilderijen eens op deze site. Als u interesse heeft  kunt u mij bellen of e-mailen. U kunt het bewuste schilderij ook vrijblijvend komen bekijken

Veel kijkplezier!